top of page

Over dit bedrijf

RNV Incasso, het bedrijf van Rob Noy, vindt zijn wortels in een 53 jaar oud familiebedrijf met een flinke vastgoedportefeuille. 

Door van jongs af aan in het bedrijf te werken, is Rob langzaam maar zeker een specialist geworden en ambtelijke procedures, regels en bureaucratische rompslomp, waar een gewoon mens grijze haren van zou krijgen.

RNV Incasso was eerst vooral gespecialiseerd in oplossingen in vastgoed- en huurrecht. Maar de expertise van Rob en zijn team heeft zich daarna verder uitgebreid tot vermogensrecht- en bestuursrecht. Waarbij hij nu meer incasso's wil innen. RNV Incasso werkt vooral voor het MKB en particulieren.

Samen met een klein en flexibel team, biedt Rob u een pragmatische oplossing, tegen verassend lage kosten

Oprichter en eigenaar

 

 

 

 

 

Van jongs af aan heeft Rob interesse gehad in het recht en met name 'oplossen' van problemen en uitdagingen voor kleine ondernemers en ondernemende particulieren. zijn vader, bij uitstek een ondernemend particulier, leerde hem veel.

Op 17 jarige leeftijd behaald hij zijn VMBO diploma. Zijn werkgever, eigenaar van een gerenommeerd evenementenbureau, werd helaas ernstig ziek en Rob kreeg hierdoor de kans om op jonge leeftijd veel uitdagingen aan te gaan bij dat bedrijf.

Daar pakte hij het idee op dat hij zelf ondernemer wilde worden. Ondertussen behaalde hij een HAVO diploma.

Nadat hij zijn HAVO diploma behaalde, ging hij in Amsterdam werken en startte hij het beheer op een behoorlijke vastgoedportefeuille.

Daarnaast studeerde hij deeltijd Bedrijfskunde en nadat hij dat had afgerond, ging hij rechten studeren aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

In de Loop der jaren heeft het bedrijf van Rob zich gericht op specialistisch vastgoedbeheer waarbij klanten kunnen kiezen. Van ondersteuning op afroep tot aan volledige ontzorging. 

94cd9a_5429b1d860b6406e912e7a463221ca18~

Rob Noy

bottom of page